prezentare sondaj

26 septembrie 2019

Comunicat de presă din partea „Public Media” 

Sondaj de opinie realizat la comanda companiei „Public Media” de către IMAS INVEST SRL

În perioada 7-23 Septembrie 2019, compania [imas] a efectuat o cercetare sociologică la comanda companiei „Public Media”, companie care activează pe piaţa Republicii Moldova deja de 15 ani. Scopul cercetării a fost de a scoate în evidenţă percepţia oamenilor referitor la primele 100 de zile de activitate ale noului Guvern, problemele pe care oamenii le consideră importante, încrederea în politicieni şi în formaţiuni politice etc. 

Aceste date, compania „Public Media” urmează să le folosească în cadrul proiectelor sale ulterioare la comanda diferitor actori politici, companii, dar şi a altor categorii de comanditari. 

Decizia de a face publice rezultatele are un scop dublu: de a familiariza consumatorii de informaţie cu date importante privind evoluţia stării de lucruri şi a stării de spirit în Republica Moldova, de a promova imaginea „Public Media” ca o companie ataşată interesului public. 

Amintim că „Public Media” a comandat şi anterior sondaje unor cunoscute companii sociologice din Moldova: 2006, IMAS – studiu de audienta TV; 2007, Centrul de Sociologie a Comunităţilor şi Studii de Gen (CSCSG); 2010, CBX Axa CSOP Romania. Şi pe viitor „Public Media” va apela la astfel de cercetări, urmărind atât interesul său şi al clienţilor săi, cât şi cel al societăţii.

Prezentarea sondajului va avea loc joi, 26 septembrie, cu începere de la orele 12 la sediul Agenţiei de Presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446. 

Echipa „Public Media”

Iurie Şalaru – Director Executiv

Mob: 0795010101

Email: office@publicmedia.md

Toate noutățile