[imas] happiness

Eu o să vă vorbesc despre fericire. Despre fericirea de a lucra la [imas].

Întotdeauna mi-am dorit să am un job activ. Un job care presupune mișcare, organizare, planificare. Am avut marele noroc să fiu angajată în acel departament, unde să mă simt ca „peștele în apă”; așa zic și colegii mei. Azi sunt o ființă fericită și împlinită pentru că zi de zi fac ceea ce îmi place. Fericită mă fac oamenii! Despre asta este [imas], mai întâi despre oameni, și doar apoi despre sarcini, activități, proiecte.

Eu lucrez în Departamentul Serviciul Operațiuni Teren - locușorul unde timpul se scurge foarte repede și orice detaliu scăpat îți aduce mari bătăi de cap. Departamentul unde zumzăitul e pe ordinea de zi, unde toată ziua se vorbește la telefon cu operatorii, se organizează echipe mobile, se discută eșantioane, se repartizează localități și au loc mult așteptatele întâlniri cu operatorii. Cum să nu fii fericită dacă toate acestea îți reușesc și dau și rezultate bune la final!?

Zi de zi interacționez cu zeci de [oameni] imas, le aflu poveștile de viață mai bune și mai puțin bune. Cu fiecare operator [imas] am o relație aparte, cu unii din ei chiar am devenit prieteni.

Mulțumesc [imas] pentru că mă faci sa revin cu drag la sarcinile pe care le am și pentru convingerea că sunt [omul potrivit] la locul potrivit.

 

Marina Chirița

Coordonator Serviciul Operațiuni Teren

Zona Centru - Nord

 

 

Toate blogurile