invitație

În emisiunea moderată de Maria Levcenco la Realitatea TV i-am adresat invitația Domnului Victor Ciobanu (analist politic) să ne viziteze la sediul companiei [imas]

Noi îi putem proba: existența unui contract cu beneficiarul sondajului de peste 12.000 respondenți, existența contractelor pentru 190 de operatori de interviu care au fost implicați în acest proiect, documente fiscale și bancare privind plata salariilor și a impozitelor aferente pentru operatori și alte categorii de personal, localizarea geografică a fiecărui interviu efectuat. Îi putem proba că în spatele fiecărui chestionar se află o persoană reală (identificabilă); îi putem proba existența unei baze de date cu 12322 chestionare și exactitatea datelor preluate din această bază de date. Și multe altele.

Dar, dincolo de toate, ne-am dori să întâlnească angajații [imas] și să le spună față în față ceea ce a afirmat în cadrul a două emisiuni de la Jurnal TV, emisiuni care, ATENȚIE, au avut loc înainte cu destule zile de publicarea rezultatelor acestui sondaj:

“Am văzut și am râs cu mare poftă cu 12 000 de respondenți. Deci, asemenea sondaje nu există în natură.”

“Eu vă garantez - nu există! (notă: sondajul)”

“Sau, cea mai simplă explicație, el se face chiar pe 1200, așa ca un sondaj normal, cu o marjă normală de +/- 3%. Pur și simplu, pentru ziariști, o să se spună că s-a făcut pe 12 000.”

 

 

 

Emisiunile (Ora Expertizei, 16 și 24 mai 2017) de la Jurnal TV le găsiți aici și aici:

Ne manifestăm speranța că Dl. Ciobanu va onora invitația noastră și va înțelege că scuipatul peste munca unor oameni este o responsabilitate mult prea mare chiar și pentru domnia sa.

Toate blogurile